“Carlsens Crumble” med et twist af ingefær
Ingredienser
5-6 æbler i tern
100 g hvedemel
125 g grovvalsede havregryn
150 g kold smør
50 g hakkede mandler
75 g sukker
1 spsk Carlsens Ingefær
2 tsk kanel
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°C varmluft.
Skær æblerne i skiver/tynde både og bland godt sammen med 2 spsk sukker.
Smør et tærtefad (eller 6 små) og fordel æblerne heri.
Hak mandlerne fint, og bland med mel, havregryn, sukker, kanel og ingefær.
Skær smøret i mindre stykker, og smuldr det sammen med den tørre blanding med fingrene og fordel over æblerne.
Bag i ovnen i ca. 35 min til den begynder at blive fin gylden.
Server lun med kold creme fraiche 18%.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.