
Grillmarinade med ingefær
Ingredienser
2 dl olivenolie
2 spsk soya
1 økologisk citron
1 lille håndfuld frisk rosmarin
1 lille håndfuld frisk persille
1 fed hvidløg
50 g Carlsens Ingefær
1 tsk salt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Riv lidt af citronskrællen, og skær bagefter citronen I store skiver, pil og pres hvidløget, og bland så det hele med olivenolie, soya, salt og ingefær. Pluk persillen, og hak rosmarin i små grove stykker. Bland krydderurterne i sammen med friskkværnet peber. Smag til med salt og peber, og evt. mere ingefær.
Brug marinaden med det samme, eller kom den i et skoldet glas og opbevar i køleskabet til den skal bruges. Brug den til al slag kød, fisk, skaldyr eller grøntsager.
God fornøjelse!

Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.