Tunsalat med æbler, ingefær og kapers

Ingefær, Kapers, Salat

Ingredienser

400 g tun i dåse
1 rødt æble
1 spsk. Carlsens Kapers
1 spsk. Carlsens Ingefær
2 små rødløg
1 tsk. salt
1 dl cremefraiche 38%

Sådan gør du

Dryp væsken fra tunfisken, skær æblet i små tern, hak rødløget fint.
Bland tun, æbletern, kapers, ingefær og rødløg med cremefraiche og salt.

Server f.eks. tunsalaten med croissant.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.