
Kaperscreme til grill
Ingredienser
1 agurk
300 g græsk yoghurt
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
2 spsk friskpresset citron
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk Carlsens Kapers
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Riv agurken groft og mas så meget væde ud som muligt – brug med fordel et rent viskestykke til at vride det i.
Kom agurk i en skål sammen med yoghurt. Pil hvidløgene og pres dem i skålen. Hak basilikumbladene groft og tilsæt sammen med olivenolie og citronsaft. Tilsæt til sidst kapers og rør godt rundt. Smag til med friskkværnet peber, og server med det samme.
God fornøjelse!

Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.