Gammeldaws pølsemad med et twist af peberrod
Ingredienser
Rugbrød
Wienerpølser
Smør
Cherrytomater
Broccolispirer
Grønne salatblade (“nordic crisp” kan anbefales)
Peberrodscreme:
60 g fintrevet peberrod
1 tsk sukker
2 tsk dijonsennep
1 dl creme fraiche 38 %
2 tsk eddike
Salt og peber
Sådan gør du
Steg pølserne til de er gyldne og lad dem køle af.
Bland alle ingredienserne til peberrodscremen og smag til.
Smør rugbrødet, og anret først salat og derefter skiver af pølserne på langs. Top med en gavmild skefuld af peberrodscremen, og pynt med cherrytomater skåret i kvarte samt broccolispirer.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.