Dobbelte Peberrodssmørkugler
Ingredienser
150 g smør
20 g Carlsens Fintrevet Peberrod
80 g Carlsens Høvlet Peberrod
Flagesalt
Sådan gør du
Lad smøret blive blødt ved stuetemperatur.
Bland smør, fintrevet peberrod og lidt flagesalt sammen.
Kom den høvlede peberrod i en dyb tallerken, og rul nu smørblandingen til små kugler og vend dem bagefter i den høvlede peberrod så det dækker hele kuglen.
Stil de færdige smørkugler på køl.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.