Bagt torsk med frisk pasta, appelsin, smør og peberrod

Appelsin, Bagt torsk, Fisk, Frisk pasta, Høvlet Peberrod, Peberrod, smør

Ingredienser

Til 4 personer

600 g torskefileter uden skin
400 g frisk spinatpasta
1 økologisk appelsin
60 g smør
Frisk basilikum
Bredbladet persille
En lille håndfuld stikkelsbær
Carlsens Høvlet Peberrod
Salt og peber

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°C varmluft. 
Skyl appelsinen grundigt og skræl fine lange strimler af skrællen. Skær herefter resten af skrællen af og skær appelsinen ud i små fine fileter. Gem den overskydende saft på skærebrættet til fisken.
Del fisken i 4 portionsstykker, placer dem på bagepapir i et ildfast fast og fordel strimler af skrællen og appelsinsaft ud over og krydr med salt og peber.
Bag fisken i ca. 12 min. ved 200 °C varmluft.
Kog pastaen efter pakkens anvisning i letsaltet vand imens.

Anret pastaen på tallerkenerne, og placer fisken ovenpå. Læg straks ca. 15 g smør ovenpå hvert stykke fisk og placer godt med høvlet peberrod på toppen.
Fordel appelsinfileter rundt på tallerken og top med lidt basilikum, bredbladet persille og stikkelsbær. 

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.