Frisk pastasalat med syltede tomater og tigerrejer

Fisk, pastasalat, Peberrod, rejer, Salat, Sommersalat, syltede tomater

Ingredienser

Til 2 personer
200 g pastaskruer
75 g edamamebønner (fra frost)
1 fed hvidløg
200 g rå tigerrejer
100 g broccoli
1 stk. forårsløg
100 g cherrytomater
1 lille håndfuld bredbladetpersille
2-3 kviste dild
2 spsk olivenolie
Carlsens Høvlet Peberrod
Salt og peber

Syltede cherrytomater:
250 g cherrytomater
2 spsk. olivenolie
4 spsk. eddike (fx æblecidereddike)
1 fed hvidløg
½ tsk. salt
1 lille patentglas

Sådan gør du

Tomaterne:
Lav med fordel de syltede cherrytomater på forhånd – evt. dagen før. Når de er lavet, holder de sig i lang tid i køleskabet (flere måneder).

Start med at skolde patentglasset.
Halver tomaterne, og kom dem op i glasset – de skal gerne ligge tæt.
Pres hvidløg og kom i glasset sammen med olivenolie, eddike og salt.
Luk glasset og stil det på en bradepande i en kold ovn. Tænd så for ovnen på 150 grader og lad glasset stå indtil det begynder at boble (ca. 1 time). 
Sluk ovnen og lad glasset afkøle i ca. 1 time inden det kommes på køl.     

Pastasalaten:
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Skær broccoli ud i små buketter, og kom dem i en skål med edamamebønner, og overhæld med kogende vand. Læg låg på og hæld vandet fra efter et par minutter.
Rens rejerne for urenheder og skaller. Skyl dem og dup dem tørre på et stykke køkkenrulle.
Skær hvidløg i tynde skiver, og steg kort tid på en pande med olivenolie. Steg rejerne i olien i et par minutter på hver side, og tag dem af panden. 
Halver tomaterne, snit forårsløget fint og pluk persillen, og vend det hele sammen med rejer, pasta, broccoli, edamamebønner og dild. Smag til med salat og peber.

Top til sidst salaten med de syltede cherrytomater og godt med høvlet peberrod.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.