Bruschetta med skinke, æble og peberrod
Ingredienser
Til 8 stk.
Et godt stykke brød – gerne surdejsbrød
Smøreost naturel
1 æble i tynde skiver
8 skiver parmaskinke
Radiser i tynde skiver
Carlsens høvlet peberrod
Friskkværnet peber
Brøndkarse
Sådan gør du
Skær brødet ud i 8 tynde skiver – ca. 1 cm – og rist det enten på panden, i ovnen eller på en brødrister. Det må gerne være sprødt og knase let. Smør herefter et tyndt lag smøreost på, og anret så med to tynde skiver æble, parmaskinke og radiser. Pynt til sidst med høvlet peberrod, brøndkarse og friskkværnet peber.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.