Hjemmelavede hotdogs toppet med høvlet peberrod
Ingredienser
Til 12 stk.
Det skal du bruge:
Wienerpølser
Pølsebrød:
3 dl lunkent vand
2 dl mælk
½ dl olivenolie
50 g gær
2 æg (det ene til at pensle med)
250 g grahamsmel
500 g hvedemel
1 tsk stødt kardemomme
2 spsk sukker
1 tsk salt
Sesamfrø til toppen
Forslag til fyld:
Carlsens Høvlet Peberrod
Carlsens agurkesalat (se opskrift her)
Syltede rødløg
Ketchup
Dijonsennep
Remoulade
Goma dressing
Rødbedespirer
Friske radiser
Mulighederne er mange – vælg selv dine favoritter.
Sådan gør du
Pølsebrød:
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Brug med fordel en røremaskine. Bland vand, mælk, olie og æg og rør gæren ud i til det er helt opløst. Bland begge meltyper med kardemomme, salt og sukker, og kom det skålen med væsken. Ælt dejen til den er glat og smidig.
Lad dejen hæve i min. 30 min. – gerne op til en time.
Form 12 aflange pølsebrød, og fordel dem på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Pisk ægget og pensl brødene og drys til sidst med sesamfrø. Bag pølsebrødene i ca. 15-20 min.
Når de er gyldne tages de ud af ovnen og lægges på en rist.
Grill eller steg pølserne, og saml nu din favorithotdog.
På billedet har vi brugt følgende fyld:
Goma dressing
Rødbedespirer
Friske radiser skåret i skiver
Carlsens Agurkesalat
…og selvfølgelig toppet med masser af høvlet peberrod!
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.