Hjemmelavede hotdogs toppet med høvlet peberrod

Agurkesalat, grillsæson, Hotdog, Peberrod

Ingredienser

Til 12 stk.

Det skal du bruge:

Wienerpølser

Pølsebrød:
3 dl lunkent vand
2 dl mælk
½ dl olivenolie
50 g gær
2 æg (det ene til at pensle med)
250 g grahamsmel
500 g hvedemel
1 tsk stødt kardemomme
2 spsk sukker
1 tsk salt
Sesamfrø til toppen

Forslag til fyld:
Carlsens Høvlet Peberrod
Carlsens agurkesalat (se opskrift her)
Syltede rødløg
Ketchup
Dijonsennep
Remoulade
Goma dressing
Rødbedespirer
Friske radiser

Mulighederne er mange – vælg selv dine favoritter.

Sådan gør du

Pølsebrød:
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Brug med fordel en røremaskine. Bland vand, mælk, olie og æg og rør gæren ud i til det er helt opløst. Bland begge meltyper med kardemomme, salt og sukker, og kom det skålen med væsken. Ælt dejen til den er glat og smidig.
Lad dejen hæve i min. 30 min. – gerne op til en time.
Form 12 aflange pølsebrød, og fordel dem på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Pisk ægget og pensl brødene og drys til sidst med sesamfrø. Bag pølsebrødene i ca. 15-20 min.
Når de er gyldne tages de ud af ovnen og lægges på en rist.

Grill eller steg pølserne, og saml nu din favorithotdog.

På billedet har vi brugt følgende fyld:
Goma dressing
Rødbedespirer
Friske radiser skåret i skiver
Carlsens Agurkesalat
…og selvfølgelig toppet med masser af høvlet peberrod!

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.