Agurkesalat med ingefær til burger og hotdogs
Ingredienser
1 agurk
2 dl lagereddike
1 dl vand
5 spsk. sukker
1,5 tsk. salt
1 tsk. peberkorn
1/2 håndfuld dild
1 spsk. Carlsens Ingefær
Sådan gør du
Skær agurken i skiver. Kog lagen op med eddike, vand, sukker, salt, peberkorn.
Læg agurken i et skoldet sylteglas sammen med dild og ingefær.
Hæld lagen over agurkerne og læg låget på.
Saml en hotdog af grillet pølse, sennep, ketchup, friteret porre og agurkesalat.
Top med høvlet peberrod.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.