Sprød salat med rejer og kapers
Ingredienser
2 små hjertesalater
300 g friskpillede rejer
2 spsk mayonaise
4 spsk citronsaft
1 spsk Carlsens Kapers
Salt og peber
Karse og dild til pynt
Sådan gør du
Pil salatbladene fra hinanden, og skyl og slyng dem. Dup salatbladene tørre på et rent viskestykke, og anret dem på et fad eller tallerkener.
Vend rejerne i citronsaft og smag til med salt og peber. Fordel så rejerne på salatbladene, og dup med et par små klatter mayonnaise på hvert blad. Drys kapers på toppen, og pynt til sidst med dild og karse.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.