Sprød salat med rejer og kapers

Kapers, Mayo, rejer, Salat

Ingredienser

2 små hjertesalater
300 g friskpillede rejer
2 spsk mayonaise
4 spsk citronsaft
1 spsk Carlsens Kapers
Salt og peber
Karse og dild til pynt

Sådan gør du

Pil salatbladene fra hinanden, og skyl og slyng dem. Dup salatbladene tørre på et rent viskestykke, og anret dem på et fad eller tallerkener.
Vend rejerne i citronsaft og smag til med salt og peber. Fordel så rejerne på salatbladene, og dup med et par små klatter mayonnaise på hvert blad. Drys kapers på toppen, og pynt til sidst med dild og karse.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.