Peberrodsmayo

Mayo, Peberrod

Ingredienser

2 æggeblommer
1/2 tsk havsalt
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk dijonsennep
5 dl neutral olie
2 spsk Carlsens fintrevet peberrod
1 spsk hakket bredbladet persille

Sådan gør du

Blend æggeblommer sammen med havsalt, eddike og sennep indtil massen er luftig.
Tilsæt olie i en tynd strøm imens massen blendes.
Tilsæt friskhakket persille og peberrod og blend indtil en ensartet masse. 

Servér mayoen med fx flæskesvær og bladselleri. 

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.