
Peberrodsmayo
Ingredienser
2 æggeblommer
1/2 tsk havsalt
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk dijonsennep
5 dl neutral olie
2 spsk Carlsens fintrevet peberrod
1 spsk hakket bredbladet persille
Sådan gør du
Blend æggeblommer sammen med havsalt, eddike og sennep indtil massen er luftig.
Tilsæt olie i en tynd strøm imens massen blendes.
Tilsæt friskhakket persille og peberrod og blend indtil en ensartet masse.
Servér mayoen med fx flæskesvær og bladselleri.
God fornøjelse!

Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.