Kryddersild med æble- og peberrodssalsa
Ingredienser
Kryddersildefileter
1 stort æble
1 stængel bladselleri
1 håndfuld persille
1 spsk. revet peberrod
2 spsk saft fra en citron
1 spsk æblecidereddike
1 spsk olivenolie
1 tsk akaciehonning
Rugbrød
Evt. syltet rødløg til at pynte med
Salt og peber
Sådan gør du
Skær æble og bladselleri ud i helt små fine tern, og hak persillen fint. Bland peberrod, citronsaft, olivenolie, æblecidereddike og honning i en skål og smag til med salt, peber og evt. mere peberrod. Tilføj så det grønne og bland godt rundt.
Anret sildefileter på rugbrød med salsaen på toppen, og også gerne med lidt syltet rødløg.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.