Opskrifter
Grillmarinade med ingefær

Grillmarinade med ingefær

Ingredienser >> Ingredienser 2 dl olivenolie2 spsk soya1 citron1 lille håndfuld frisk rosmarin1 lille håndfuld frisk persille1 fed hvidløg50 g Carlsens Ingefær1 tsk saltFriskkværnet peber Sådan gør du Skær citronen I store skiver, pil og pres hvidløget, og bland...

læs mere
Carlsens mini-tatar “med det hele”

Carlsens mini-tatar “med det hele”

Ingredienser >> Ingredienser Til 8 stk. 2 store skiver toastbrødMayonnaise til smørrelse300 g okseinderlår, hakket1 økologisk æggeblomme1 tsk olivenolie1 lille skalotteløg1 tsk tørret estragon1 spsk Carlsens Kapers1 spsk Carlsens Fintrevet Peberrod2 dråber...

læs mere
Pastasalat med tun og kapers

Pastasalat med tun og kapers

Ingredienser >> Ingredienser Til 2 personer 200 g pasta100 g semi-dried tomater1 dåse tun75 g frisk spinat2 spsk Carlsens Kapers1 håndfuld bredbladet persille1 fed hvidløgOlivenolieSalt og peberSådan gør du Kog pastaen efter anvisningen på posen.Hak 1 spsk...

læs mere
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Ingredienser >> Ingredienser Kalveculotte:400 g kalveculotteSalt  Tunsauce:1 dåse tun i olie1 dl olivenolie½ dl vand5 ansjoser30 g Carlsens kapersSaft af ½ citronFriskkværnet peber Til servering10-20 g Carlsens kapersDildSådan gør du Afpuds kødet, og kom...

læs mere
Sprød salat med rejer og kapers

Sprød salat med rejer og kapers

Ingredienser >> Ingredienser 2 små hjertesalater300 g friskpillede rejer2 spsk mayonaise4 spsk citronsaft1 spsk Carlsens KapersSalt og peberKarse og dild til pyntSådan gør du Pil salatbladene fra hinanden, og skyl og slyng dem. Dup salatbladene tørre på et rent...

læs mere
Roastbeefmad og peberrodsslaw

Roastbeefmad og peberrodsslaw

Ingredienser >> Ingredienser RugbrødSmørRoastbeef i tynde skiverRemouladeSyltede agurkerRistede løg (gerne hjemmelavet)Carlsens Høvlet PeberrodKarse og/eller brødkarse til pynt Peberrodsslaw:1/2 hvidkålshoved (lille)1 dl creme...

læs mere
Kryddersild med æble- og peberrodssalsa

Kryddersild med æble- og peberrodssalsa

Ingredienser >> Ingredienser Kryddersildefileter1 stort æble1 stængel bladselleri1 håndfuld persille1 spsk. revet peberrod2 spsk saft fra en citron1 spsk æblecidereddike1 spsk olivenolie1 tsk akaciehonningRugbrødEvt. syltet rødløg til at pynte medSalt og...

læs mere
Carlsens Juledrik

Carlsens Juledrik

Ingredienser >> Ingredienser Til 4-6 kopper:1 liter hyldeblomstsaft3 dl æblemost1 rød chili5 nelliker3 stjerneanis1 dl tranebær1 vaniljestang1 kanelstang1 lille drys kardemomme1/2 dl rørsukker1 tsk. Carlsens ingefærSådan gør du Kom alle ingredienser i en gryde...

læs mere
Frisk julesalat med kapers

Frisk julesalat med kapers

Ingredienser >> Ingredienser 1 stort romainesalat1 appelsin1 grapefrugt1 stort æble eller 2 småSyltet rødløg1 dl. granatæblekernerEn lille håndfuld mynte2 spsk. Carlsens kapersSådan gør du Skyl salaten og skær eller pluk den i mindre, men grove stykker. Lad dem...

læs mere
Bruschetta med skinke, æble og peberrod

Bruschetta med skinke, æble og peberrod

Ingredienser >> Ingredienser Til 8 stk.  Et godt stykke brød - gerne surdejsbrødSmøreost naturel1 æble i tynde skiver8 skiver parmaskinkeRadiser i tynde skiverCarlsens høvlet peberrodFriskkværnet peberBrøndkarseSådan gør du Skær brødet ud i 8 tynde skiver - ca....

læs mere
Peberrodsmayo

Peberrodsmayo

Ingredienser >> Ingredienser 2 æggeblommer1/2 tsk havsalt2 spsk hvidvinseddike1 spsk dijonsennep5 dl neutral olie2 spsk Carlsens fintrevet peberrod1 spsk hakket bredbladet persilleSådan gør du Blend æggeblommer sammen med havsalt, eddike og sennep indtil massen...

læs mere
Ingefærmayo

Ingefærmayo

Ingredienser >> Ingredienser 1 stang citrongræs2 æggeblommer1/2 tsk havsalt2 spsk hvidvinseddike1 spsk dijonsennep5 dl neutral olie1 tsk gurkemeje1 spsk Carlsens ingefærSådan gør du Skær enden af citrongræsset og bank resten med noget tungt.Hak det så fint som...

læs mere
Rabarberkager med mynte og citron

Rabarberkager med mynte og citron

Ingredienser >> Ingredienser til 12 stk. 1 dl kærnemælk1 bundt mynte 300 g hvedemel2 spsk. sukker1 knivspids saltRevet skal af 1 usprøjtet citron150 g smør1 spsk. Carlsens Ingefær25 g gær1 æg 300 g rabarber1 spsk. Carlsens Ingefær1/2 spsk. kartoffelmel200 g...

læs mere
Melonsalsa med ingefær og mynte

Melonsalsa med ingefær og mynte

Ingredienser >> Ingredienser til 4 personer 1/2 vandmelon1/2 netmelon1 dl koncentreret hyldeblomstsaft1 håndfuld mynte1 frisk rød chili2 spsk. Carlsens IngefærSådan gør du Skær melonerne fri af skallen og fjern kernerne. Skær melonerne ud i små tern. Skyl og...

læs mere
Tunsalat med æbler, ingefær og kapers

Tunsalat med æbler, ingefær og kapers

Ingredienser >> Ingredienser til 4 personer 400 g tun i dåse1 rødt æble1 spsk. Carlsens Kapers1 spsk. Carlsens Ingefær2 små rødløg1 tsk. salt1 dl cremefraiche 38%Sådan gør du Dryp væsken fra tunfisken, skær æblet i små tern, hak rødløget fint. Bland tun,...

læs mere
Grilldip med bagt hvidløg og peberrod

Grilldip med bagt hvidløg og peberrod

Ingredienser >> Ingredienser Ristet hvidløg1 hvidløg2 tsk. olivenolieSalt Dip1½ dl creme fraiche1 spsk. Carlsens Revet Peberrod½ tsk. Worcestershire Sauce1 tsk. hakket timian½ tsk. salt½ tsk. friskkværnet sort peberSådan gør du Skær toppen af hvidløgshovedet....

læs mere
Kartoffelsalat med peberrod og kapers

Kartoffelsalat med peberrod og kapers

Ingredienser >> Ingredienser til 4 personer 800 g kogte pillede kolde kartofler100 g mayonnaise100 g creme fraiche 9 %80 g Carlsens Revet Peberrod1 spsk. æblecidereddike1 spsk. Worcestershire Sauce1 tsk. sort peber1 spsk. honning½ tsk. salt1 bundt purløg1 spsk....

læs mere
Morgensmoothie med ingefær

Morgensmoothie med ingefær

Ingredienser >> Ingredienser 1 dl appelsinjuice 1 dl frosne jordbær 1 banan 3 spsk havregryn 1 dl skyr med vanilje 1 spsk revet ingefærSådan gør du Blend det hele til konsistensen er cremet.God appetit! Ingefær, hakket fint. Økologisk 60 g Lille, lækker og stærk...

læs mere
Græskarsuppe med ingefær og kapers

Græskarsuppe med ingefær og kapers

Ingredienser >> Ingredienser til 4 personer 800 g hokkaidogræskar 3 spsk olie 6 hakkede skalotteløg 2 fed presset hvidløg 2 dl hvidvin 8 dl hønsebouillon 2 spsk revet ingefær 4 dl fløde Salt og peber Græskarkerner Kapers Evt. creme fraicheSådan gør du Skær...

læs mere
Agurkesalat med ingefær og peberrod

Agurkesalat med ingefær og peberrod

Ingredienser >> Ingredienser til 4 personer Dressing3 spsk frisk limesaft2 spsk olivenolie2 spsk eddike1-2 spsk ahornsirup2 spsk revet ingefær2 spsk høvlet peberrod Agurkesalat2 agurker, halveret og uden kerner2 forårsløg i tynde skiver1 lille rødløg i tynde...

læs mere
Caprese salat med kapers

Caprese salat med kapers

Ingredienser >> Ingredienser til 4 personer 400 g cherrytomater (gerne i forskellige farver)250 g frisk mozzarellaFrisk basilikum2-3 tsk kapers (nonpareille)Sorte olivenEkstra jomfruolivenolieSådan gør du Skyl og halver tomaterne. Halver de sorte oliven og fjern...

læs mere
Tempuragrøntsager med kapers og chilimayo

Tempuragrøntsager med kapers og chilimayo

Ingredienser >> Ingredienser til 4 personer 400 g grøntsager i mundrette stykkerfx broccoli, asparges peberfrugt, zucchini etc. 1 liter vegetabilsk olie til stegning1 citron2 spsk. kapers (nonpareille) Dejen:2 dl hvedemel1 tsk bagepulver1 dl kold danskvand1 tsk...

læs mere
Salat med rødbede, parmesan og peberrod

Salat med rødbede, parmesan og peberrod

Ingredienser >> Ingredienser til 4 personer 400 g rødbeder 100 g rucola (eller andre salatblade)50 g parmesan30-50 g høvlet peberrod25 g valnødder Dressing:1 dl appelsinsaft2 spsk. balsamicoeddike2 spsk. olivenolieSalt & peberSådan gør du Skyl rødbederne...

læs mere
Pizza med friske tomater, mozzarella og kapers

Pizza med friske tomater, mozzarella og kapers

Ingredienser >> Ingredienser til 2 stk. pizza 1 dåse hakkede tomater 1 mellemstort løg2 fed hvidløg1 spsk. olivenolie 1 tsk af hhv. salt, tørret basilikum og oregano1 tsk rørsukker2 spsk. kapers (nonpareille)2-3 store friske tomater250 g frisk mozzarella...

læs mere
Rösti med bagt rødbede og peberrodscreme

Rösti med bagt rødbede og peberrodscreme

Ingredienser >> Ingredienser til ca. 12 stk. 400 g rødbeder 1 dl creme fraiche1-2 tsk revet peberrod1 tsk citronskal (økologisk)Sukker, salt & peber2 spsk. olivenolieDild til pynt Rösti:2 store bagekartofler2 forårsløg6 spsk. hvedemel el. rasp (evt. 50/50)50...

læs mere
Klassisk pariserbøf med kapers

Klassisk pariserbøf med kapers

Ingredienser >> Ingredienser til 2 stk. 400 g hakket oksekød 1 æg1 spsk. kapers, finthakket2 skiver godt brød1 spsk. olie1 spsk. smørSalt & peber Tilbehør:2 rå æggeblommer1 rødløg, finthakket4 spsk. rødbeder, skåret i mindre stykker2 - 4 spsk. kapers2 - 4...

læs mere
Hummus med peberrod

Hummus med peberrod

Ingredienser >> Ingredienser til 1 portion 1 dåse kikærter på 400 g (drænet vægt: 240 g)1,5 dl god olivenolie1 spsk. tahin2 fed hvidløg1-2 spsk. fintrevet peberrodSaften fra en halv citronSalt & peberSådan gør du Kom kikærter, olivenolie, tahin og presset...

læs mere
Bruschetta med røget laks og peberrodscreme

Bruschetta med røget laks og peberrodscreme

Ingredienser >> Ingredienser til 2-4 personer 1 groft flute15 skiver god røget laks1 lille agurkevt. friske grønne ærter og brøndkarse Peberrodscreme: 200 g neutral flødeost100 g ricotta1-2 spsk fint revet peberrodSalt & peberSådan gør du Rør alle...

læs mere
Peberrodsdip

Peberrodsdip

Ingredienser >> Ingredienser til 1 portion 30 g fint revet peberrod200 g græsk yoghurt 10 % 200 g creme fraiche 18 %Salt og peber Sådan gør du Bland græsk yoghurt og creme fraiche. Konsistensen kan styres ved at tilsætte mere eller mindre af hhv. græsk yoghurt...

læs mere
Østers med frisk peberrod

Østers med frisk peberrod

Ingredienser >> Ingredienser 14-20 stk. friske østers 3 tsk revet peberrod1 tsk eddike - fx æblecidereddike1 tsk sennep3 spsk. creme fraiche1 citronSådan gør du Kom peberrod, eddike, sennep og creme fraiche i en skål, og bland det godt sammen. Skær citronen i...

læs mere
Sprød grøn salat med kapers

Sprød grøn salat med kapers

Ingredienser >> Ingredienser til 4 personer 200 g hjertesalat - delt i enkeltblade100 g radicchio salat - delt i enkeltblade3 forårsløg10 radiser100 g langtidsbagte tomater (semidried)2 spsk. kapers (nonpareille) Til dressingen:1 fed hvidløg2 spsk. citronsaft2...

læs mere