Grilldip med bagt hvidløg og peberrod
Ingredienser
Ristet hvidløg
1 hvidløg
2 tsk. olivenolie
Salt
Dip
1½ dl creme fraiche
1 spsk. Carlsens Revet Peberrod
½ tsk. Worcestershire Sauce
1 tsk. hakket timian
½ tsk. salt
½ tsk. friskkværnet sort peber
Sådan gør du
Skær toppen af hvidløgshovedet.
Dryp hvidløg med olivenolie og krydr med en knivspids salt.
Pak hvidløget ind i folie og læg på grillen.
Bag i 40-60 minutter, indtil de er gyldne og karamelliserede.
Når de er kølet af, presses hvidløgsfedene ud af skallen og moses.
Rør creme fraiche, peberrod, Worcestershire Sauce og hvidløgsfed sammen.
Tilsæt timian, salt og peber.
Dæk til og stil på køl i 3-4 timer, så smagen udvikler sig.
Smag evt. til med mere salt, peber og peberrod før servering.
Spis til f.eks. grillet skaldyr.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.