Carlsens Peberrod

Peberrod kan give en lille tåre i øjenkrogen. Den bliver nemlig kaldt for Nordens chili og kan sammenlignes med den japanske peberrod wasabi.

Den lille rod med den krasse smag sætter fut under dine retter og din forbrænding. Brug fintrevet peberrod fra Carlsens som smagsgiver i sovse, dips, dressinger, wraps og salater m.m.

Velbekomme.

Produkter overskrift
Peberrod, høvlet groft

Peberrod, høvlet groft

50 g

Høvlet peberrod er den mest populære variant. Med de lange fine strimler gør den sig fint som pynt til mange forskellige retter, og så har den en god struktur med en kraftig smag! Høvlet peberrod er perfekt i din burger, på din hotdog, som pynt på en salat eller helt traditionelt på wienerschnitzlen, pariserbøffen eller smørrebrød.

peberrod, revet fint

Peberrod, revet fint

40 g

Revet peberrod har en helt fin struktur, og er en perfekt smagsgiver i sovse, dips, smoothies, dressinger og meget mere. Det er nemt at justere styrken, så du kan ramme alt lige fra den diskrete lidt sødlige smag til den kraftige krasse smag, der kan mærkes i næsen.

 Hel Peberrod

Peberrod, hel

50 g / 80 g

Med den rå og naturlige peberrod kan du forarbejde den lige som du ønsker det. Den gør sig også perfekt ved syltning. Tilsætter du skiver af den hele peberrod til din syltning, giver det ikke blot smag – den har også en konserverende effekt.