Carlsens mini-tatar “med det hele”

Kapers, Peberrod, Tatar

Ingredienser

Til 8 stk.

2 store skiver toastbrød
Mayonnaise til smørrelse
300 g okseinderlår, hakket
1 økologisk æggeblomme
1 tsk olivenolie
1 lille skalotteløg
1 tsk tørret estragon
1 spsk Carlsens Kapers
1 spsk Carlsens Fintrevet Peberrod
2 dråber tabasco
Salt og peber

Til pynt:
Rød skovsyre
Carlsens Kapers
Carlsens Høvlet Peberrod
8 økologiske æggeblommer

Sådan gør du

Udstik 8 små runde stykker toastbrød (en diameter på ca. 4 cm) og rist dem enten på en pande eller en brødrister.
Hak løg og kapers helt fint og rør det i oksekødet sammen med æggeblomme, olivenolie, estragon, revet peberrod og tabasco. Sørg for at blande det grundigt. Smag til med salt og peber. 

Smør de runde toast med en godt lag mayo. Del den rørte tatar i 8 lige store dele og form dem til små runde bøffer, og anret dem ovenpå mayonnaisen. Placer forsigtigt en æggeblomme på toppen. Læg godt med høvlet peberrod på toppen og pynt til sidst med skovsyre, kapers og friskkværnet peber.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.