Asiatiske kødboller med ingefær og kapers
Ingredienser til 4 personer
Kødboller
400 g hk kyllingekød
1 spsk revet ingefær
1 spsk kapers
1 spsk klippet purløg
1 æg
2 spsk hvedemel
Nudler
250 g tørrede nudler
2 gulerødder
100 g slikærter
50 g cashewnødder
1/2 dl klippet purløg
Sesamolie
Sådan gør du
Kødboller
Rør en fars af kyllingekød, ingefær, kapers, purløg, æg og hvedemel.
Form runde kugler af farsen og steg kødbollerne på en pande ved middelvarme til de er gennemstegte.
Nudler
Kog nudlerne efter anvisningen.
Halver gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Blancher gulerødderne sammen med slikærterne.
Rist nødderne kort på en tør pande.
Bland grøntsagerne med de kogte nudler, lidt sesamolie, purløg og cashewnødder.
Anret salaten på en tallerken med kødbollerne ovenpå.
Pynt med purløg eller frisk koriander.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.