Asiatiske kødboller med ingefær og kapers

Asiatisk, Ingefær, Kapers, Kylling

Ingredienser til 4 personer

Kødboller
400 g hk kyllingekød
1 spsk revet ingefær
1 spsk kapers
1 spsk klippet purløg
1 æg
2 spsk hvedemel

Nudler
250 g tørrede nudler
2 gulerødder
100 g slikærter
50 g cashewnødder
1/2 dl klippet purløg
Sesamolie

Sådan gør du

Kødboller
Rør en fars af kyllingekød, ingefær, kapers, purløg, æg og hvedemel.

Form runde kugler af farsen og steg kødbollerne på en pande ved middelvarme til de er gennemstegte.

Nudler
Kog nudlerne efter anvisningen.

Halver gulerødderne og skær dem i tynde skiver.

Blancher gulerødderne sammen med slikærterne.

Rist nødderne kort på en tør pande.

Bland grøntsagerne med de kogte nudler, lidt sesamolie, purløg og cashewnødder.

Anret salaten på en tallerken med kødbollerne ovenpå.
Pynt med purløg eller frisk koriander.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.