Græskarsuppe med ingefær og kapers
Ingredienser til 4 personer
800 g hokkaidogræskar
3 spsk olie
6 hakkede skalotteløg
2 fed presset hvidløg
2 dl hvidvin
8 dl hønsebouillon
2 spsk revet ingefær
4 dl fløde
Salt og peber
Græskarkerner
Kapers
Evt. creme fraiche
Sådan gør du
Skær græskarkødet i tern og sauter det i olien.
Tilsæt løg og hvidløg efter et par minutter og lad det simre lidt.
Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det småkoge ca. 20 min.
Blend suppen let og smag til med ingefær.
Tilsæt fløde og lad det simre i 10 minutter.
Smag til med salt og peber.
Rist græskarkerner med salt og et par dråber olie, til kernerne popper.
Portionsanret suppen og drys med de saltede græskarkerner og kapers.
Server suppen med creme fraiche og godt brød, f.eks. et pandebrød.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.