Sprød grøn salat med kapers

Kapers, Salat

Ingredienser til 4 personer

200 g hjertesalat – delt i enkeltblade
100 g radicchio salat – delt i enkeltblade
3 forårsløg
10 radiser
100 g langtidsbagte tomater (semidried)
2 spsk. kapers (nonpareille)

Til dressingen:
1 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
Salt & peber

Sådan gør du

Skyl salaten, tør grundigt (gerne i en salatslynge), og riv salaten i nogle grove stykker. Skyl radiser og forårsløg og skær begge dele i 2-3 mm tykke skiver. Læg salat, radiser og forårsløg i et fad sammen med de langtidsbagte tomater.

Rør alle ingredienser til dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten lige inden servering, og vend rundt. Drys til sidst med kapers.

God fornøjelse!