Agurkesalat med ingefær og peberrod

Ingefær, Peberrod, Salat

Ingredienser til 4 personer

Dressing
3 spsk frisk limesaft
2 spsk olivenolie
2 spsk eddike
1-2 spsk ahornsirup
2 spsk revet ingefær
2 spsk høvlet peberrod

Agurkesalat
2 agurker, halveret og uden kerner
2 forårsløg i tynde skiver
1 lille rødløg i tynde skiver 1 dl frisk koriander
1 dl frisk mynte 1 dl jordnødder

Sådan gør du

Dressing
Pisk limesaft, olie, eddike og ahornsirup sammen i en skål. Vend ingefær og peberrod i
og pisk til det er blandet.

Agurkesalat
Skær agurkerne i skiver.

Kom agurker, forårsløg og rødløg i en stor skål. Hak koriander, mynte og peanuts og kom i skålen.
Dryp jævnt med dressingen og vend salaten let sammen.

Server salaten med det samme
– eller dæk den til og stil på køl i op til et døgn og server kold.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.