
Agurkesalat med ingefær og peberrod
Ingredienser til 4 personer
Dressing
3 spsk frisk limesaft
2 spsk olivenolie
2 spsk eddike
1-2 spsk ahornsirup
2 spsk revet ingefær
2 spsk høvlet peberrod
Agurkesalat
2 agurker, halveret og uden kerner
2 forårsløg i tynde skiver
1 lille rødløg i tynde skiver 1 dl frisk koriander
1 dl frisk mynte 1 dl jordnødder
Sådan gør du
Dressing
Pisk limesaft, olie, eddike og ahornsirup sammen i en skål. Vend ingefær og peberrod i
og pisk til det er blandet.
Agurkesalat
Skær agurkerne i skiver.
Kom agurker, forårsløg og rødløg i en stor skål. Hak koriander, mynte og peanuts og kom i skålen.
Dryp jævnt med dressingen og vend salaten let sammen.
Server salaten med det samme
– eller dæk den til og stil på køl i op til et døgn og server kold.
God fornøjelse!

Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.