Ovnbagt laks med ingefær, kapers og sprød top
Ingredienser til 4 personer
800 g laksefilet
1 spsk Sambal Oelek
4 fed hvidløg
3 spsk revet ingefær
3 spsk kapers
1 håndfuld croutoner
4 dl madlavningsfløde
½ dl hakket persille
Salt & peber
Sådan gør du
Læg laksen i et smurt fad, krydr med salt og peber og smør den med Sambal Oelek.
Skær hvid-løg i skiver og læg dem på laksen sammen med ingefær, let knuste kapers og knuste croutoner. Drys persille over laksen – gem 1/3 til saucen.
Hæld 4 dl fløde ved laksen og drys resten af persillen i. Bag retten i ca. 20 minutter ved 200°.
Spis den ovnbagte laks med en god salat til.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.