Ovnbagt laks med ingefær, kapers og sprød top

Fisk, Ingefær, Kapers

Ingredienser til 4 personer

800 g laksefilet
1 spsk Sambal Oelek
4 fed hvidløg
3 spsk revet ingefær
3 spsk kapers
1 håndfuld croutoner
4 dl madlavningsfløde
½ dl hakket persille
Salt & peber

Sådan gør du

Læg laksen i et smurt fad, krydr med salt og peber og smør den med Sambal Oelek. 

Skær hvid-løg i skiver og læg dem på laksen sammen med ingefær, let knuste kapers og knuste croutoner. Drys persille over laksen – gem 1/3 til saucen.

Hæld 4 dl fløde ved laksen og drys resten af persillen i. Bag retten i ca. 20 minutter ved 200°. 

Spis den ovnbagte laks med en god salat til.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.