Tunsalat med æbler, ingefær og kapers

Ingefær, Kapers, Salat

Ingredienser til 4 personer

400 g tun i dåse
1 rødt æble
1 spsk. Carlsens Kapers
1 spsk. Carlsens Ingefær
2 små rødløg
1 tsk. salt
1 dl cremefraiche 38%

Sådan gør du

Dryp væsken fra tunfisken, skær æblet i små tern, hak rødløget fint.

Bland tun, æbletern, kapers og rødløg med cremefraiche og salt.

Server f.eks. tunsalaten med croissant.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.