Tunsalat med æbler, ingefær og kapers
Ingredienser til 4 personer
400 g tun i dåse
1 rødt æble
1 spsk. Carlsens Kapers
1 spsk. Carlsens Ingefær
2 små rødløg
1 tsk. salt
1 dl cremefraiche 38%
Sådan gør du
Dryp væsken fra tunfisken, skær æblet i små tern, hak rødløget fint.
Bland tun, æbletern, kapers og rødløg med cremefraiche og salt.
Server f.eks. tunsalaten med croissant.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.