Roastbeefmad og peberrodsslaw
Ingredienser
Rugbrød
Smør
Roastbeef i tynde skiver
Remoulade
Syltede agurker
Ristede løg (gerne hjemmelavet)
Carlsens Høvlet Peberrod
Karse og/eller brødkarse til pynt
Peberrodsslaw:
1/2 hvidkålshoved (lille)
1 dl creme fraiche
1 dl mayonnaise
1 tsk honning
1 spsk dijonsennep
1 spsk lys eddike (fx æblecidereddike)
1 tsk sukker
1-2 spsk Carlsens Høvlet Peberrod
Salt og peber
Sådan gør du
Snit hvidkålen fint. Bland creme fraiche, mayonnaise, honning, sennep, eddike, sukker og 1 spsk høvlet peberrod i en skål. Smag til med salt og peber, og tilsæt ekstra peberrod hvis du ønsker den stærkere.
Smør rugbrødet, og anret tynde skiver af roastbeef med remoulade, syltede agurker og lidt ristede løg. Top med høvlet peberrod og pynt med grønt på toppen.
Servér klassikeren med den friske peberrodsslaw til.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.