Klassisk pariserbøf med kapers

Kapers

Ingredienser til 2 stk.

400 g hakket oksekød
1 æg
1 spsk. kapers, finthakket
2 skiver godt brød
1 spsk. olie
1 spsk. smør
Salt & peber

Tilbehør:
2 rå æggeblommer
1 rødløg, finthakket
4 spsk. rødbeder, skåret i mindre stykker
2 – 4 spsk. kapers
2 – 4 spsk. høvlet peberrod
2 spsk. karse

Sådan gør du

Rør oksekødet med æg, finthakkede kapers, salt og peber.

Del kødet i to, og form det til flade bøffer. Læg bøfferne oven på de to skiver brød, og klem godt sammen.

Varm olien op på panden og smelt smør til det er bruset af, steg bøfferne med kødsiden ned af indtil de er færdige på den side. Steg dem færdige på brødsiden, til brødet er gyldent og sprødt.

Anret på to tallerkener med hhv. rå æggeblomme, rødløg, rødbeder, kapers, peberrod og karse.

God fornøjelse!