Pastasalat med tun og kapers
Ingredienser
Til 2 personer
200 g pasta
100 g semi-dried tomater
1 dåse tun
75 g frisk spinat
2 spsk Carlsens Kapers
1 håndfuld bredbladet persille
1 fed hvidløg
Olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Hak 1 spsk kapers og hvidløg fint, og sauter det et par minutter med olivenolie på en pande. Hak spinaten groft og pluk persillen fra stilken, og tilsæt til panden et par minutter. Skær de semi-dried tomater ud i mundrette bidder, og lad dem stege med sammen med tunen meget kort. Vend hele blandingen med pastaen, og smag til med salt og peber. Server med det samme.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.