Tempuragrøntsager med kapers og chilimayo

Kapers

Ingredienser til 4 personer

400 g grøntsager i mundrette stykker
fx broccoli, asparges peberfrugt,
zucchini etc.
1 liter vegetabilsk olie til stegning
1 citron
2 spsk. kapers (nonpareille)

Dejen:
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl kold danskvand
1 tsk salt
Evt. krydderier som fx chili, paprika, masasla etc.

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til dejen sammen. Skyl og skær alle grøntsagerne i mundrette stykker. Tør dem godt i et viskestykke. Varm olien op i en gryde. Kom lidt af grøntsagerne i dejen og derefter op i olien. Kom ikke for mange i af gangen. Steg grøntsagerne til de er gyldne og sprøde. Tag dem op af olien og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Anret tempuragrøntsagerne på et fad med citronbåde og drys til sidst med kapers.

Server med en god chilimayo som dyppelse.

God fornøjelse!