Sprøde fritter med mayo og kapers

Fritter, Kapers, Mayo, Pommes frites, Snack, Tilbehør

Ingredienser

4 store bagekartofler
½ dl olivenolie
1 spsk salt

Til servering:
2 spsk Carlsens Kapers
Bredbladet persille
Mayonnaise

Sådan gør du

Tænd først ovnen på 200°.
Skrub kartoflerne grundigt og skær dem ud i store flotte fritter.
Læg dem i en skål og hæld kogende vand på så det dækker, og lad dem stå i 10 minutter. 
Hæld vandet fra og dup kartoflerne tørre på et rent viskestykke.
Kom herefter kartoflerne på en bageplade med olivenolie og salt, og vend dem grundigt, og bred dem ud så de ikke ligger for tæt.
Bag fritterne i ovnen i ca. 50 min. Vend fritterne når halvdelen af tiden er gået, for at opnå en ensartet overflade.

Anret de sprøde fritter i en skål og top med mayo, kapers og bredbladet persille.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.