Sprøde fritter med mayo og kapers
Ingredienser
4 store bagekartofler
½ dl olivenolie
1 spsk salt
Til servering:
2 spsk Carlsens Kapers
Bredbladet persille
Mayonnaise
Sådan gør du
Tænd først ovnen på 200°.
Skrub kartoflerne grundigt og skær dem ud i store flotte fritter.
Læg dem i en skål og hæld kogende vand på så det dækker, og lad dem stå i 10 minutter.
Hæld vandet fra og dup kartoflerne tørre på et rent viskestykke.
Kom herefter kartoflerne på en bageplade med olivenolie og salt, og vend dem grundigt, og bred dem ud så de ikke ligger for tæt.
Bag fritterne i ovnen i ca. 50 min. Vend fritterne når halvdelen af tiden er gået, for at opnå en ensartet overflade.
Anret de sprøde fritter i en skål og top med mayo, kapers og bredbladet persille.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.