
Røget makrel med tatarsauce
Ingredienser
Rugbrød
Røget makrel
Krølsalat
Agurk
Purløg
Carlsens Kapers til pynt
Tatarsauce:
1 spsk mayonnaise
2 spsk creme fraiche
1 spsk finthakket purløg
1 spsk Carlsens Kapers, finthakkede
Lidt citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du
Kom salat på rugbrødet, og kom den røget makrel ovenpå.
Rør alle ingredienser sammen til tatarsaucen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Kom tatarsauce ovenpå makrellen. Halver agurken på langs og skrab kernerne ud med en ske, og skær i skiver. Hak purløg fint og vend sammen med agurkerne. Kom agurkerne på toppen og pynt med lidt ekstra kapers.
God fornøjelse!

Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.