Kartoffelsalat med peberrod og kapers

Kapers, Peberrod, Salat

Ingredienser til 4 personer

800 g kogte pillede kolde kartofler
100 g mayonnaise
100 g creme fraiche 9 %
80 g Carlsens Revet Peberrod
1 spsk. æblecidereddike
1 spsk. Worcestershire Sauce
1 tsk. sort peber
1 spsk. honning
½ tsk. salt
1 bundt purløg
1 spsk. hot sauce

Sådan gør du

Kog kartofler al dente i letsaltet vand.

Pil kartoflerne når de er afkølet.

Kom alle ingredienserne, undtagen kartofler og kapers, i en skål eller foodprocessor. Pisk/blend indtil det er glat.

Bland kartoflerne og kapers i og server. 

Pynt evt. med frisk grøn salat, kapers og høvlet peberrod på toppen. 

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.