Kartoffelsalat med peberrod og kapers
Ingredienser til 4 personer
800 g kogte pillede kolde kartofler
100 g mayonnaise
100 g creme fraiche 9 %
80 g Carlsens Revet Peberrod
1 spsk. æblecidereddike
1 spsk. Worcestershire Sauce
1 tsk. sort peber
1 spsk. honning
½ tsk. salt
1 bundt purløg
1 spsk. hot sauce
Sådan gør du
Kog kartofler al dente i letsaltet vand.
Pil kartoflerne når de er afkølet.
Kom alle ingredienserne, undtagen kartofler og kapers, i en skål eller foodprocessor. Pisk/blend indtil det er glat.
Bland kartoflerne og kapers i og server.
Pynt evt. med frisk grøn salat, kapers og høvlet peberrod på toppen.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.