
Toast med frisk sommersalat og ingefær
Ingredienser
Toastbrød
Humus til spread
Blandet grøn salat
Evt. brøndkarse til pynt
Sommersalat med ingefær:
1 dl creme fraiche (eller græsk yoghurt)
1/4 agurk skåret i små tern
1/2-1 tsk Carlsens Ingefær
1 tsk Carlsens Kapers
Salt og peber
Sådan gør du
Bland creme fraiche, agurk, ingefær og kapers sammen i en skål. Smag til med salt og peber, og evt. mere ingefær.
Rist toastbrødet så det er sprødt og knasende. Smør derefter et tyndt lag humus i bunden, og fordel blandet grønt ovenpå, og fordel til sidst sommersalaten på toppen. Pynt evt. med brøndkarse og ingefær.
God fornøjelse!

Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.