Vitello tonnato
Ingredienser
Kalveculotte:
400 g kalveculotte
Salt
Tunsauce:
1 dåse tun i olie
1 dl olivenolie
½ dl vand
5 ansjoser
30 g Carlsens kapers
Saft af ½ citron
Friskkværnet peber
Til servering
10-20 g Carlsens kapers
Dild
Sådan gør du
Afpuds kødet, og kom kalveinderlåret i en gryde med vand på til det dækker. Kom en spsk salt i vandet og lad det småsimre i ca. 30-40 minutter. Tjek undervejs med et termometer. Kødet skal være 55-60 grader i kernetemperatur. Når det er klar, tages det op ad vandet og stilles på køl i minimum 1 time.
Afdryp tunen. Kom alle ingredienserne til tunsaucen i en blender og blend til saucen er lind og cremet. Smag til med citronsaft og peber.
Anret tynde af skiver af kalveculotte på en tallerken, og dryp med tunsaucen ovenpå. Drys kapers på toppen og pynt med dild.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.