Bruschetta med røget laks og peberrodscreme

Peberrod, Sauce

Ingredienser til 2-4 personer

1 groft flute
15 skiver god røget laks
1 lille agurk
evt. friske grønne ærter og brøndkarse

Peberrodscreme:
200 g neutral flødeost
100 g ricotta
1-2 spsk fint revet peberrod
Salt & peber

Sådan gør du

Rør alle ingredienserne til peberrodscremen sammen. Husk at tilføje peberroden lidt ad gangen, så du får den ønskede styrke.
Skær brødet i skiver og rist det. Imens brødet ristes, skæres agurken i tynde skiver.
Smør brødet med peberrodscremen, og anret med en skive laks og et par skiver agurk.
Pynt f.eks. med brøndkarse, friske grønne ærter og kaviar.

Forslag til pynt: kaviar (eller sorte stenbiderrogn), friske grønne ærter, karse. Kun fantasien sætter grænser!

God fornøjelse!