Vegansk thaisalat med ingefær og peberrod
Ingredienser til 4 personer
Dressing
1/2 hakket jalapeno
1 spsk revet ingefær
1 fed hakket hvidløg
Saft fra 2 lime
3⁄4 dl sojasovs
1 tsk sesamolie
1 spsk honning
1 spsk vand
Salat
2 hjertesalat
½ bdt hakket mynte
1 rød chili i skiver
1 fintsnittet rødløg
2 avokado i skiver
100 g hakkede peanuts
1 spsk høvlet peberrod
Sådan gør du
Dressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen og lad det trække.
Agurkesalat
Skil salatbladene fra hinanden.
Bland dem med mynte, chili og rødløg.
Anret på et fad sammen med avocado.
Drys med peanuts og peberrod, og dryp dressingen over inden servering.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.