Hjemmebagt knækbrød med peberrodsdip
Ingredienser
Knækbrød:
200 g durummel
1 dl solsikkekerner
1 dl sesamfrø
½ dl græskarkerner
1 spsk hørfrø
2 tsk salt
½ dl olivenolie
2 dl lunkent vand
Peberrodsdip:
200 g græsk yoghurt
200 g creme fraiche
20 g Carlsens Fintrevet Peberrod
Salt og peber
Sådan gør du
Tænd først ovnen på 150°.
Bland mel, kerner, frø og salt i en skål, og vend olie og vand i dejen. Bland til det bliver en sammenhængende dej.
Fordel dejen på et bagepapir, og læg et andet stykke bagepapir ovenpå.
Pres dejen flad mellem papirerne, og rul den ud med en kagerulle, så det dækker næsten hele papiret.
Fjern det øverste bagepapir, og læg bagepapiret med dejen på en bageplade. Rids dejen ud i passende firkanter (fx med et pizzahjul, klejnespore eller bare en kniv).
Bag knækbrødet i ovnen i ca. 1 time.
Lad knækbrødene afkøle kort, inden de brækkes fra hinanden og afkøles på en bagerist.
Dip:
Bland yoghurt, creme fraiche og peberrod. Smag til med mere peberrod, salt og peber.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.