Fyldte æg med ingefær (Deviled Eggs)
Ingredienser
3 æg
½ mild rød chili
1 bdt. bredbladet persille
2 spsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1 tsk Carlsens Finthakket Ingefær
Salt og peber
Sådan gør du
Kom forsigtigt æggene i en gryde med kogende vand. Brug med fordel en spiseske til at komme æggene i gryden. Kog æggene i ca. 9 minutter, og overhæld bagefter med koldt vand for at stoppe kogningen.
Pil æggene og halver dem på langs, og tag forsigtigt æggeblommerne ud og kom dem i en skål.
Hak chili og en håndfuld bredbladet persille fint, og tilsæt til æggeblommerne sammen med mayonnaise, sennep og ingefær. Mos det hele med en gaffel til en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber og evt. mere ingefær.
Kom æggecremen i en sprøjtepose, og sprøjt cremen ud i en fin top i de halverede æg.
Anret på en tallerken og pynt med hel bredbladet persille.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.