Melonsalsa med ingefær og mynte
Ingredienser til 4 personer
1/2 vandmelon
1/2 netmelon
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 håndfuld mynte
1 frisk rød chili
2 spsk. Carlsens Ingefær
Sådan gør du
Skær melonerne fri af skallen og fjern kernerne. Skær melonerne ud i små tern. Skyl og halver chilien – fjern kernerne under rindende vand. Hak chilien fint.
Skyl mynten og hak bladene fint.
Bland melontern med fint hakket chili, mynte, ingefær – og hyldeblomstsaft.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.