Spaghetti a la … ingefær!

Ingefær, Spaghetti

Ingredienser

4 personer:

400 g spaghetti
70 g sorte oliven
1 glas grillede artiskokker
½ økologisk citron
1 rød chili (styrke efter egen smag)
1 spsk Carlsens Kapers
100 g cherrytomater
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie
1 spsk Carlsens Ingefær
Salt og friskkværnet peber
Evt. frisk oregano til pynt

Sådan gør du

Ingefærolie:
Riv tynde lange strimler af citronen og læg til side. Pres citronen og bland saften med olivenolie, ingefær, salt og peber.

Kog spaghettien efter pakkens anvisning i letsaltet vand. Gem lidt af pastavandet når du hælder vandet fra.

Hak hvidløg fint. Varm en høj pande (eller wok) op og tilsæt lidt af “ingefærolien” og steg hvidløg i få minutter.
Skær cherrytomaterne i kvarte, hak chilien groft og dræn artiskokkerne. Tilsæt alle tre ting sammen med oliven, citronskal og kapers. Lad det stege med i ca. 5 minutter.
Tilsæt nu pastaen (og evt. lidt af pastavandet hvis de sidder lidt sammen) og vend det hele grundigt. Tilsæt mere ingefærolie efter smag.   

Pynt fx med frisk oregano på toppen.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.