Pasta med smør, salvie og kapers
Ingredienser
Til 4 personer
400 g pasta (alle typer kan bruges – vi har brugt fettucine)
8 stilke frisk salvie (ca. 50-60 blade)
6 fed hvidløg, fintrevet eller finthakket
200 g smør
45 g Carlsens Kapers
Salt og peber
Friskrevet parmesan til toppen
Sådan gør du
Smelt smørret på en pande ved svag varme, og tilsæt hvidløg og salviebladene, og lad det svitse med for at give smørret smag. Lad det stå på laveste varme i ca. 15 min. Hvis smørret begynder at brune, så slukker du for varmen. Smag til med salt og peber.
Kog imens pastaen efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra (husk at gemme lidt af kogevandet) og vend straks pastaen med salviesmørret. Hvis pastaen klistrer sammen, så kan du med fordel tilsætte en lille smule af kogevandet.
Server med en gavmild skefuld kapers på toppen og drys med friskrevet parmesan.
God fornøjelse!
Ingefær, hakket fint. Økologisk
60 g
Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.
Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.