Carlsens Sensommersalat

Peberrod, Salat, Sensommersalat, Tilbehør

Ingredienser

2 store modne tomater
1 stor moden pære (eller to små)
Krølsalat
1 bakke ribs
1 bakke brombær
1 håndfuld friske basilikumblade 
50 g græskarkerner
100 g usaltede cashewnødder
2 spsk. olivenolie
1 spsk. god balsamicoeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. akaciehonning
1-2 spsk. Carlsens Revet Peberrod
Salt og peber

Sådan gør du

Rist græskarkerner og cashewnødder kort på en tør varm pande, og lad dem køle lidt af.
Skyl salat og basilikum grundigt og dup tørt på et rent viskestykke. Riv krølsalaten i mindre stykker og kom begge dele i en skål.
Udkern pæren, og skær den i fine både. Tomaterne skæres i grove tern.
Kom pære, tomat, græskarkerner og cashewnødder i skålen med salaten.
Pisk olivenolie, balsamico, sennep, honning, 1 tsk. revet peberrod sammen i en skål og smag til med salt og peber. Hæld dressingen i skålen og bland rundt.
Anret salaten på en stor tallerken eller et fad, og pynt med brombær, ribs og revet peberrod efter smag.

God fornøjelse!

ingefær hakket fint

Ingefær, hakket fint. Økologisk

60 g

Lille, lækker og stærk nyhed fra Carlsens.

Carlsens økologiske ingefær er dyrket i Peru. Klimaet og jorden her gør, at ingefæren får en intens og krydret smag. Brug finthakket ingefær fra Carlsens som smagsgiver til varme retter, dressinger, juice, the og i kager.